O prefectură din România, pe primul loc privind comunicarea şi transparenţa online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de facebook a Instituţiei Prefectului Bihor se situează pe primul loc între prefecturile din ţară în ceea ce priveşte comunicarea şi transparenţa în mediile online.

"Datorită colegilor mei, am avut o activitate destul de pregnantă pe social media cu care am venit în întâmpinarea cetăţenilor pentru a fi cât mai deschişi, transparenţi şi menţinându-ne premiul acordat de ministerul nostru ca fiind printre primele trei cele mai transparente prefecturi din România", a spus prefectul  Claudiu Pop.

El a precizat că, din statistica realizată pe site-ul LikeAlyzer - care efectuează sondaje online gratuite, pagina de facebook a Instituţiei Prefectului Bihor, comparativ cu alte pagini ale instituţiilor publice guvernamentale din România, se situează pe locul 11 dintre toate instituţiile publice din România, iar la nivel de instituţii ale prefectului se situează pe locul întâi. 

"E o mândrie a noastră, desigur, pentru care le mulţumesc tuturor pentru aprecierile pozitive adresate prin modalitatea online. E important că tot ce postăm are feed-back. De aceea îi îndemnăm pe toţi care doresc să continue comunicarea şi transmiterea mesajelor, solicitărilor sub această formulă online pentru a soluţiona şi mai prompt anumite nereguli din judeţul Bihor", a afirmat Claudiu Pop. 

Din analiza audienţelor din anul 2016, Pop a declarat că numărul acestora a scăzut la 253, comparativ cu anul trecut, când au fost 332. Totodată, numărul apelurilor la telefonul prefectului a scăzut, crescând însă solicitările online atât pe pagina de facebook a instituţiei cât şi pe pagina proprie a prefectului, acestea fiind soluţionate în timp util. 

"Putem spune că utilizatorii mediului virtual apelează din ce ce în mai mult la social media", a conchis prefectul. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite