Liceenii află ce cariere li se potrivesc cel mai bine în cadrul programului Grow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii care termină clasa a X-a și a XI-a se pot înscrie de acum în programul Grow. Organizat de AIESEC și Școala de Valori programul își propune să-i ajute pe adolescenți să-și descopere aptitudinile și să le dezvolte.  Toate activitățile Grow se vor desfășura exclusiv în limba engleză.

Liceenii din Oradea se pot înscrie până în data de 1 iulie în programul Grow. Programul educational inovativ organizat de AIESEC și Școala de Valori este singurul ce aduce studenți internaționali alături de liceeni în cadrul a 3 ediții pe an.

Cu o abordare specifica pentru fiecare an de liceu in parte, Grow dezvoltare complementară prin educație non-formală. Organizatorii propun câte 10 întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 săptămâni, susținute în limba engleză. Toate activitățile se desfășoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul și diversitatea.

"Participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor, o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice", spune Ionuț Dejeu, vicepreședinte de comunicare al AIESEC Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite