Jandarmii bihoreni nu-i iartă pe cei care încalcă legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Produse furate dintr-un magazin, suporteri agresivi, ori bunuri contrafăcute. Sunt doar o parte dintre acţiunile la care au luat parte, în ultimele zile, jandarmii bihoreni. Nimeni nu a scăpat fără să fie sancţionat aşa cum spune legea.

Jandarmii orădeni au fost solicitaţi de către agenţii din cadrul unui magazin  după ce două persoane au ascuns sub haine mai multe bunuri şi au ieşit din magazin fără a le achita.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Bihor, s-a deplasat la faţa locului, iar după verificări au găsit asupra celor două persoane bunurile reclamate ca fiind sustrase, drept pentru care le-au întocmit acte de constatare a infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul în valoare totală de 468 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 250 lei şi interdicţia de a intra în arenele sportive timp de 6 luni, unui suporter al echipei Cugir, deoarece la meciul de fotbal dintre Rapid Jibou şi CSO Cugir, desfăşurat pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, a încercat să introducă în stadion 2 litri de alcool.

“În ultimele două zile, Jandarmeria Bihor a organizat mai multe acţiuni de combatere a comerţului ilegal în pieţele din Oradea. În urma acestor acţiuni au fost ridicate în vederea confiscării 201 pachete de ţigări de diferite mărci care nu erau timbrate corespunzător şi un telefon mobil, totodată fiind aplicate de către jandarmi o sancţiune contravenţională în valoare de 1000 lei, iar de lucrătorii D.J.A.O.V. Bihor o sancţiune contravenţională în valoare de 20000 lei” a afirmat cpt. Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandameriei Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite