Investiţie uriaşă în Parcul Industrial III din Oradea. Ce firmă a semnat actele

0
0

La Primăria Oradea a avut loc semnarea contractului de investiţie cu compania Adeplast, care va investi minimum 15 milioane de euro în Parcul Industrial III din Oradea. La semnarea contractului de investiţie au participat primarul Ilie Bolojan, Delia Ungur, director al Agenţiei de Dezvoltare Locală, preşedintele Consiliului de administraţie Adeplast – Marcel Bărbuţ, Eugenia Borbei, directorul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Oradea. con

Această invetiţie majoră a fost aprobată de Consiliul Local Oradea în 28 iulie şi urmează să fie finalizată în termen de doi ani de la semnarea contractului şi constă în amenajarea unei hale de producţie de 10.300 de metri pătraţi. Suprafaţa totală de teren aferentă investiţiei ADEPLAST este de 73.241 de metri pătraţi.

Valoarea totală a utilajelor şi echipamentelor care vor fi achiziţionate pentru fabrica din Parcul Industrial III este de 12 milioane de euro. ADEPLAST produce materiale de construcţii şi termoizolaţii şi va avea un număr de minimum 60 de angajaţi în Parcul Industrial III.

ADEPLAST este cel mai important producător român de materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Capacitatea anuală de producţie a celor trei fabrici din Oradea este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea şi tencuieli decorative şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având şi o capacitate de producţie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Cu această nouă investiţie, valoarea totală a investiţiilor în Parcul Industrial III din Oradea este de 30 de milioane de euro.

Mai multe - Oradea

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite