FOTO Zeci de cupluri de aur, premiate de către municipalitate pentru prima dată în 2017

0
0

Sala festivă ,,Traian Moşoiu”a Primăriei Oradea a găzduit  prima festivitate de premiere din acest an a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie, au fost invitate 54 familii, care şi-au sărbătorit ,,Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani, în cuantum de 500 lei.

„Cu toţii sunteţi pentru noi, cei mai tineri, un model. Mulţi spun că, în zilele noastre, tot ceea ce se face, tot ceea ce se trăieşte este gândit să dureze doar o perioadă scurtă. Dumneavoastră, trăind ca soţ şi soţie o jumătate de veac, ne arătaţi că nu e aşa, că atunci când există dragoste, statornicie şi respect, omul poate să câştige bătălia cu timpul. Vă doresc, în numele meu, al primarului Ilie Bolojan şi al Primăriei Oradea, să trăiţi ani mulţi, cu sănătate, alături de cei care vă sunt dragi. La mulţi ani!”, le-a spus viceprimarul Mircea Mălan.

Primăria Oradea reaminteşte cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea. Compartimentul de Stare Civilă primeşte, în continuare, cereri, la camera 14, parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408.825.

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri