FOTO Regia de Transport Local Oradea şi-a deschis porţile pentru vizitatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Porţilot Deschise la OTL
Ziua Porţilot Deschise la OTL

Pe agenda programelor ce se desfăşoară în Săptămâna Europeană a Mobilităţii face parte şi acţiunea Ziua Porţilor Deschise. Zeci de copii au vizitat parcul auto al Regiei de Transport Local Oradea.

Persoanele interesate să trecă pragul Regiei de Transport Local Oradea au avut posibilitatea să viziteze incintele depoului de tramvaie şi cele ale autobazei. Cele mai moderne autobuze din dotarea societăţii au fost prezentate vizitatorilor.

Ziua Porţilot Deschise la OTL Ziua Porţilot Deschise la OTL Ziua Porţilot Deschise la OTL

Dă click pentru a vedea mai multe imagini!

Cei mai tineri, dar şi entuziasmaţi de cele prezentate au fost elevii claselor a II-a  (înv. Szallos Ildiko ) şi a III-a ( înv..Nyako Melinda ) de la Gimnaziului Romano Catolic " Szent Laszlo" şi cei ai claselor a II-a C, a III-a A şi B ( înv.Florica Pirtea, Leuce Elisabeta, Chirilă Cornelia ) de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu".

Copiilor le-au fost date câteva informaţii privind Săptămâna Europeană a Mobilităţii şi le-au fost împărţite pliante.

Elevii din cele două instituţii de învăţământ au vizitat halele de reparaţii din cele două secţii, dar atracţiile cele mai savurate de cei mici au fost cele două locomotivele expuse în depoul de tramvaie şi omnibuzul scos de la "naftalină". Doi şoferi i-au plimbat pe copii cu autobuzele Solaris şi Volvo prin incinta autobazei.

Nepreţuite au fost zâmbetele şi bucuria copiilor pentru cei care le-au pregătit surpriza de a le permite să urce şi să se pozeze în omnibuz. Entuziasmaţi au fost şi când au coborât într-unul din canalele din hala de reparaţii din autobază.

Angajaţii le-au dat informaţii privind mijlocele de transport în comun din patrimonial OTL, le-au atras atenţia, pentru că cei mici sunt cei mai receptivi, asupra faptului că fac parte din generaţia care are sarcina de a se îngriji, alături de noi toţi ceilalţi, pentru ca  în viitor să le putem utiliza în bune condiţii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite