FOTO Prăjituri de casă pentru oamenii fără casă. Studenţii de la Medicină au vândut prăjituri pentru persoanele nevoiaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prăjituri de casă în scop caritabil. Studenţii Facultăţii de Medicină din Oradea, membri ai asociaţiei Help&Care, au pregătit dulciuri de casă pe care le-au scos la vânzare, la cantina Primăriei din Oradea. Târgul de prăjituri a avut un scop caritabil, din banii adunaţi urmând să fie cumpărate cele necesare pentru cei nevoiaşi.

Prăjituri de casă, pentru oameni fără casă. Asociatia HELP&CARE din  Bihor a organizat a 15-a ediţie a târgului de prăjituri  “CAKE DAY.

Târgul, a avut loc la Cantina Primăriei, ocazie cu care au fost pregătite prăjituri de casă  de către voluntarii Asociaţiei HELP&CARE.

 “Scopul acestui proiect este strângerea de fonduri pentru persoanele cu dizabilităţi si nevoie speciale. În perioada următoare târgului, se vor achiziţiona produse alimentare, rechizite şi articole vestimentare pentru 120 de bătrâni din azilele şi adăposturile sociale şi pentru 30 de copii aparţinând orfelinatelor şi centrelor de plasament din judeţul Bihor”, a precizat Ştefania Iorga, vicepreşedinte al asociaţiei Help&Care

Cake Day este mai mult decât un proiect, este mai mult decât tradiţie, este o stare de spirit organizată an de an cu ocazia sărbătorilor, pentru cei nevoiaşi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite