Fără leacuri, dar cu multă hârtie igiencă în magazia Spitalului Județean Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe rolele de hârtie conducerea Spitalului Judeţean a dat aproape 5.000 de lei. Cu aproape 20 de milioane de lei datorii, stocuri limitate la medicamente şi aparate stricate, Spitalul Clinic Judeţean are, totuşi, o magazie aproape plină de hârtie igienică.

Paradoxal sau nu, aproximativ 33.000 de role de hârtie igienică au fost achiziţionate anul trecut, în decembrie, de vechea conducere a spitalului. Cu toate că spitalul cu cel mai mare număr de paturi din judeţ se confruntă cu probleme financiare grave, deţine cel mai mare stoc de hârtie igienică.
„Am găsit în magazia spitalului mii de role de hârtie igienică cumpărate anul trecut. Tot atunci au fost achiziţionate opt tone de detergent lichid şi alte lucruri. Spitalul Judeţean este extrem de sărac şi se află la limita supravieţuirii”, a declarat dr. Carmen Pantiş, managerul unităţii medicale. Situaţia este de neînţeles, mai ales că unitatea se confruntă cu o criză acută de medicamente, în special heparină, fiole de algocalmin şi câteva tratamente pentru bolnavii de cancer.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite