După moartea surorii sale, Olivia Steer se luptă pentru copilul rămas fără mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer are grijă, alături de mama sa, de băiețelul Laviniei, Alex. Copilul de cinci ani face consiliere la un centru de sănătate mintală din București  și face cursuri de logopedie. Tatăl băiatului a încercat să-și ia copilul cu poliția, deși nu deține custodia.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Lavinia Steer, un om valoros pe care sistemul l-a aruncat într-un con de umbră

Sora cunoscutei vedete TV Olivia Steer, Lavinia, a murit azi-noapte la Oradea

Astăzi s-au împlinit șase săptămâni de la moartea regizoarei și profesoarei Lavinia Steer. În urma ei a rămas copilul de cinci ani, Alex, pe care Lavinia l-a crescut alături de mama ei. „Custodia copilului a fost câștigată de Lavinia. Am crescut copilul alături de ea", spune mama Laviniei, Elena Steer. După moartea Laviniei, Elena Steer a primit curatelă de la primărie, pentru a avea legal copilul în grijă.Bunica a decis ca, cel mai bine pentru sănătatea copilului ar fi dacă acesta s-ar muta în București. „Alex face consiliere la un centru de sănătate mintală din capitală. În paralel face și cursuri de logopedie" explică bunica sa.

Căutat de tată
Născut prematur, Alex a avut probleme cu vorbirea.  În plus, a suferit un șoc emoțional la moartea mamei sale.Consilierul ne-a recomandat să ținem copilul într-un mediu familiar, alături de oameni pe care-i cunoaște", explică Elena Steer. „De la moartea mamei, Alex nu poate adormi dacă nu suntem lângă el eu, sau Olivia", a mai spus bunica.

 Alex face consiliere la un centru de sănătate mintală din București

image

Deși în cinci ani l-a căutat de câteva ori, tatăl copilului a început să se intereseze de băiat la două săptămâni după moartea Laviniei. „Ne-a sunat și a spus că ar vrea să ia copilul de sărbători. I-am explicat că poate veni să-l vadă oricând, dar că nu este recomandat de medici să scoată copilul din mediul său", spune Elena Steer. „În 29 decembrie a venit la Oradea, cu doi polițiști. Alex era la Olivia, la București. Nu vreau să mă gândesc ce șoc ar fi fost pentru băiat să vadă doi polițiști la ușă", spune Elena Steer.
Procesul de custodie nu a fost încă deschis, iar Elena speră că toate neînțelegerile vor fi rezolvate. „Îmi doresc să mă mut definitiv în București și să am grijă de Alex în continuare", a mai mărturisit femeia.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite