Director nou în fruntea companiei milionarului Zoltan Teszari. Alexandru Oprea a fost înlocuit cu un angajat al RCS&RDS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schimbare în fruntea RCS&RDS.  Noul CEO al companiei este Serghei Bulgac, vicepreşedintele pentru operaţiuni financiare al RCS&RDS. El a fost numit la aproximativ o lună după demisia lui Alexandru Oprea.

Pentru schimbarea din fruntea RCS&RDS s-a mai aflat şi Valentin Popoviciu, actualul director de dezvoltare al operatorului de cablu şi internet şi singurul om din companie care a avut apariţii publice.

Potrivit Adevărul Financiar, Serghei Bulgac lucrează pentru RCS&RDS încă din 2003. A făcut parte din echipa  Epic, unul dintre cele două fonduri de investiţii (celălalt este Quadrant) care deţin acţiuni la RCS&RDS. Totodată, a mai lucrat şi la compania de brokeraj Eastbrokers, este absolvent ASE şi a urmat cursurile programului de MBA INSEAD.

De cealaltă parte, Valentin Popoviciu lucrează pentru RCS&RDS din 1998, iniţial ca branch manager, şi a ajuns să fie unul dintre cei mai importanţi manageri din echipa de conducere a companiei.

Pe 14 aprilie, Alexandru Oprea, fostul director general  a plecat din companie  după 18 ani de activitate în companie. Acesta se pare că a fost descoperit chiar de managrul Zoltan Teszari, care a avut încredere în el şi l-a promovat.  Înaintea plecării lui Oprea, puterea în companie se împărţea între el, Ioan Bendei şi milionarul fără chip Zoltan Teszari.

Despre Ioan Bendei se ştie că a deschis un proces de şantaj împotriva lui Sorin Alexandrescu, fost director general al Antena Group, pe care-l acuză că l-ar fi şantajat cu un contract încheiat cu o companie de organizare de evenimente deţinută de Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru a-l determina să reintroducă Antena 3 în grila de programe a RCS&RDS.

Un contract de cumpărare a 15% din acţiunile Bodu SRL este indicată de jurnalistul Cătălin Tolontan drept principalul motiv al plecării intempestive a lui Oprea de la conducerea RCS&RDS.

Devenită lider al pieţei de cablu şi internet, RCS&RDS tatonează pieţe noi, precum furnizarea de energie electrică  şi media.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite