Descoperire sinistră într-un cimitir din Bihor: asistent medical găsit împuşcat în cap

0
Publicat:

Un asistent medical în vârstă de 44 ani din Bihor a fost găsit împuşcat în cap, într-un cimitir din Bihor. Cadavrul se afla în spatele unei maşini unde a fost descoperită şi o armă de vânătoare.

Foto: generic Bihoreanul
Foto: generic Bihoreanul

Potrivit Poliţiei Bihor, trupul a fost descoperit duminică, în jurul orei 17.50, în cimitirul din localitatea Voivozi, "în spatele unui autoturism, prezentând leziuni în zona capului".

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar din primele investigaţii efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor", a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Polițiștii au găsit la faţa locului o armă de vânătoare şi cartuşe aferente, pe care victima le deținea legal iar din primele cercetări, se pare că bărbatul s-a sinucis.

„Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni ca bărbatul decedat să fi fost victima vreunei infracţiuni", scrie în informarea Poliţiei Bihor.

Ancheta este continuată de Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările exacte ale tragediei.

Colegii asistentului medical şi-au luat rămas bun de la la el şi pe Facebook Foto: Facebook
Colegii asistentului medical şi-au luat rămas bun de la la el şi pe Facebook Foto: Facebook

Bărbatul era asistent la Spitalul Municipal din Marghita iar colegii săi au postat, luni, un mesaj pe contul de socializare al unităţii.

„Suntem şocați şi avem inimile pline de durere de trecerea în cele veşnice, neaşteptată şi tragică a colegului nostru renumit şi iubit, Papp Robert Eduard, asistent medical principal la Cabinetul de Ortopedie. Robi! O sa ne lipseşti! Te vom păstra mereu în amintirile noastre! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite