Cum arată cel mai mare aquaparc din vestul ţării. Pentru prima zi, biletele s-au epuizat în câteva ore VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele 700 de bilete de intrare pentru 1 iunie s-au epuizat cu două zile mai devreme FOTO: ADP Oradea
Cele 700 de bilete de intrare pentru 1 iunie s-au epuizat cu două zile mai devreme FOTO: ADP Oradea

Cel mai mare aquaparc din vestul ţării, Aquapark Nymphaea din Oradea, şi-a reluat activitatea deocamdată în partea interioară, exteriorul complexului, inclusiv bazinul de înot, urmând să se deschidă odată cu încălzirea vremii.

După o perioadă îndelungată în care a fost închis din pricina pandemiei, aquaparcul orădean s-a redeschis pe 1 iunie, iar pentru prima zi a funcţionat "cu casa închisă" deoarece biletele de intrare s-au vândut cu 2 zile înainte.

Clienţii au la dispoziţie, deocamdată, doar partea interioară şi pentru că reglementările legale permit funcţionarea doar la o capacitate de 70% din spaţiu, persoanele care doresc să viziteze complexul pot să-şi achiziţioneze bilete online, anticipat, accesând link-ul: aquapark-nymphaea.ro/info.../achizitionare-bilete.

Cei care aleg să se relaxeze la Aquapark Nymphaea au la dispoziţie acum cinci bazine, două jacuzzi şi un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea Copiilor. La toate acestea se adaugă zona cu cele şase tipuri de saună, zona de tip wellness, precum şi cea de baie turcească, unde pot alege între cele cinci bazine cu apă geotermală, având temperaturi între 28 şi 40 de grade, şi o cabină cu aburi.

Preţul biletului pentru o zi întreagă este 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

Complexul întreţinut de Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea este deschis, zilnic, între orele 10 şi 22. Datorită numărului mare de vizitatori, în weekenduri, sărbători legale, vacanţe şcolare şi minivacanţe, la Aquaparkul Nymphaea nu se eliberează bilete pentru trei ore.

"Totodată, vizitatorilor le reamintim că au obligaţia să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanţare socială, precum şi culoarele de acces stabilite de administraţia Aquaparkului”,  precizează purtătorul de cuvânt al ADP Oradea, Loredana Buz.

Amplasat pe malul Crişului Repede şi întinsă pe 7 hectare, aquaparcul Nymphaea Oradea a fost deschis în 2016. Complexul, care a costat 20 de milioane de euro, a fost realizat parţial din fonduri europene, fiind unul din cele mai mai importante proiecte care au contribuit la dezvoltarea turistică a oraşului. În 2019, complexul a încheiat anul cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane euro şi cu un profit de 2,5 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent.

Pe 1 iunie, Aquapark Nimphaea a funcţionat cu "casa închisă" Credit VIDEO: Facebook Aquapark Nymphaea Oradea

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Localurile din Centrul Vechi, pline ochi cu tineri dezlănţuiţi chiar şi după 12 noaptea. Medici: Restricţiile s-ar putea întoarce

Turism la morile de apă de la Rudăria. Oameni din toate colţurile ţării şi de peste hotare vin să le vadă FOTO

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite