Clujean arestat la Oradea după ce a fost prins în timp ce fura dintr-o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul a fost dus in arest
Barbatul a fost dus in arest

Un clujean, suspect de furturi a fost prins reţinut în arstul IPJ, pentru 29 de zile, după ce a fost prins, în flagrant, de către poliţiştii bihoreni.

Bărbatul a fost prins după ce tocmai a sustras diverse unelte din portbagajul unui autoturism parcat pe o stradă din Oradea.

În urma continuării cercetărilor, poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule au început urmărirea penală împotriva sa, acesta fiind suspectat că, în perioada ianuarie – martie a.c., ar fi sustras bunuri în valoare de 1.650 lei, din alte şapte autoturisme parcate pe raza Municipiului Oradea.

Poliţiştii orădeni l-au prezentat pe cel în cauză la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar magistraţii faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

“Poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, a precizat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.
 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite