Ce au găsit legiştii pe corpul interlopului Adrian Hladii, cel care a omorât-o pe Dalia. Primele concluzii ale necropsiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta în cazul uciderii Daliei Duca şi a morţii interlopului Adrian Hladii este în plină desfăşurare. Medicii legiştii şi procurorii încearcă să afle care este provenienţa urmelor de sânge găsite pe malurile Crişului Repede, dat fiind faptul că nu au fost identificate urme de împuşcare în corpul lui Hladii.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, medicii legişti au emis primele concluzii în cazul morţii interlopului Adrian Hladii, cel care, în urmă cu o săptămână a ucis-o pe Dalia Duca, fosta lui iubită, împuşcând-o de două ori în cap. Moartea lui Hladii a survenit în urma leziunilor suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară. O întrebare care, deocamdată, nu are răspuns este cea cu privire la urmele de sânge găsite pe malurile Crişului Repede, în zona una a fost abandonată maşina în care se afla trupul neînsufleţit al Daliei.

Dacă primele concluzii indicau faptul că Hladii ar fi fost împuşcat în zona şoldului, medicii legişti au concluzionat că nu s-a găsit urme de împuşcare în corpul interlopului. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca urmele respective de sânge să fi apărut ca urmare a unor zgârâieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă.

“În palma stângă au fost identificate nişte leziuni care pot jutifica, potrivit medicilor legişti, urmele de sânge găsite la faţa locului şi pe traseu. Experţii nu ne-au determinat concret, deocamdată, cauza producerii acelor leziuni, ele urmând a fi determinate în zilele următoare”, a precizat Maria Cotrău, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

În urmă cu o săptămână, în jurul orei 09.45, Dalia Duca, o tânără de 24 de ani din Oradea era ucisă cu sânge rece de către Adrian Hladii, cunoscut în lumea interlopă ca Adi Grasu, cel care i-a fost iubit, dar care o terorizase în ultimele luni.  Interlopul a venit la uşa fetei cu un buchet de flori, dar, când a văzut că Dalia nu era singură a scos pistolul şi a început să tragă. 

Pe cel cu care era fata, bodyguardul ei, l-a nimerit în umăr. Pe Dalia a băgat-o cu forţa în maşina lui şi i-a tras două focuri de armă în cap. S-a urcat la volanul maşinii şi a plecat în mare viteză, fiind dat dispărut de către poliţiştin care au încercat să-I dea de urmă. După mai bine de patru ore, maşina interlopului a fost găsită pe malul Crişului Repede, la periferira oraşului, iar în interiorul maşinii zăcea trupul neînsufleţit al Daliei.

Trei zile l-au căutat poliţiştii pe interlopul criminal. În seara zilei de sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.00, au descins în apartamentul în care Hladii locuia când era în Oradea. Când mascaţii au intrat în casă, Hladii s-a aruncat pe geam, de la etajul patru. Leziunile suferite în urma căderii i-au fost fatale. A murit la câteva ore după ce Dalia a fost înmormântată. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite