Bacalaureat de toamnă 2014. Victoraş, moştenitorul imperiului Micula, a fost prins copiind

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoraş Micula a fost dat afară din sala de examen pentru că a fost prins cu fiţuici. El a susţinut examenul de Limba şi literatura română în cadrul sesiunii de Bacalaureat de toamnă 2014.

Victoraş Micula, fiul afaceristului Viorel Micvula, nu a reuşit să promoveze Bacalaureatul la sediunea din vară tot din cauza slabei pregătiri la Limba română.  Tânărul a fost elev la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", din Oradea, după ce mai mulţi ani a studiat la Colegiul Economic "Partenie Cosma" din Oradea, de unde a fost nevoit să se transfere după ce acumulase foarte multe absenţe.

Victoraş a obţinut nota 4 la Limba şi Literatura Română, 7.80 la disciplina obligatorie a probilului-Matematică, respectiv nota 8.60 la proba la alegere- Geografie. Din păcate, nu a reuşit să promoveze această sesiune a Bacalaureatului, el având posibilitatea să depună contestaţie sau să susţină din nou examenul la Limba şi Literatura Română în sesiunea din toamnă. 

Victoraş este considerat cel mai excentric băiat de bani gata de la noi. Deşi are doar 18 ani, tănărul se "mândreşte" cu mai multe aroganţe care i-au asigurat locul pe prima pagină a tabloidelor . Cum îi stă bine moştenitorului unui imperiu de circa 150-160 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său Viorel Micula şi de fratele acestuia din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie, Victoraş se laudă ori de câte ori are ocazia cu bolizi de peste 100.000 de euro.

 

REPARTIZARE LICEU 2014 În total, 82 de elevi au media de admitere 10 la liceu. Lista completă pe EDU.RO

Evaluarea Naţională 2014, procentul mediilor peste 5 a crescut cu 0,34% după soluţionarea contestaţiilor de la 70,78% la 71,12%

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Abandon în creştere la Bac

REZULTATE BACALAUREAT 2014 Lista candidaţilor cu 10 pe linie la BAC 2014. Trei elevi din Capitală sunt în top

REZULTATE BACALAUREAT 2014 De ce fug elevii de Bac

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite