Avocatul Cosmin Moraru şi soţia sa, acuzaţi de crimă, vor fi extrădaţi din Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Moraru si Krisztina Pazuric
Cosmin Moraru si Krisztina Pazuric

Cosmin Moraru, avocatul care împreună cu soţia sa, Krisztina Erika Pazuric, au ucis-o la începutul lunii decembrie pe Paraschiva Wilhan, mama fetei, vor fi extrădaţi din Elveţia.

Anunţul a fost făcut de către ministerul Justiţiei.

“La data de 8 mai 2013 Oficiul Federal de Justiţie al Confederaţiei Elveţiene a informat că a aprobat cele două cereri formulate de Ministerul Justiţiei având ca obiect extrădarea cetăţenilor români Moraru Gheorghe Ştefan Cosmin şi Pazurik Erika Krisztina şi că a dispus predarea acestora autorităţilor române. Extrădarea a fost acordată în vederea urmăririi penale a acestora în cauza ce formează obiectul dosarului instrumentat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.Aducerea în ţară a persoanelor extrădate urmează a se efectua de către Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române” se arată în comunicatul Ministerului Justiţiei.


La începutul lunii decemmbrie o crimă oribilă a îngrozit Oradea. Avocatul Cosmin Moraru şi soţia acestuia Krisztina Pazuric erau principalii suspecţi. Victima era chiar mama Krisztinei, care dispăruse de câteva zile.
Cei doi soţi au plecat de la domiciliu, iar sângele descoperit de către anchetatori în locuinţă, precum şi fuga lor, i-au făcut pe oamenii legii să-i considere principalii suspecţie ai crimei.


Au fost localizaţi şi arestaţi în Elveţia, urmând să fie extrădaţi imediat ce se vor încheia toate procedurile necesare.


Cadavrul femeii a fost găit în prima seară de Crăciun, pe un câmp din localitatea Nădar, la aproximativ 40 de kilometri de Oradea.
 

Citiţi şi :

<a href="https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/avocatul-moraru-si-sotia-lui-acuzati-de-omor-1390824.html"><strong>Avocatul Moraru şi soţia lui, acuzaţi de omor calificat,  au fost reţinuţi în Elveţia</strong></a>

 

<a href="https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/cadavrul-unei-femei-descoperit-pe-un-camp-aproape-1395700.html"><strong>Cadavrul unei femei, descoperit pe un câmp aproape de Oradea. Anchetatorii presupun că ar fi vorba despre soacra avocatului Cosmin Moraru</strong></a>

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite