„Am omorât un om”. Un bărbat şi-a ucis colegul de apartament, apoi a sunat la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arhiva adevarul.ro
FOTO: arhiva adevarul.ro

Un tânăr în vârstă de 27 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor şi este  acuzat de omor după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, şi-ar fi înjunghiat mortal un coleg de serviciu, iar apoi a sunat la 112 ca să se predea.

Presupusul criminal şi victima era colegi de echipă pe un şantier din comuna bihoreană Sânmartin şi împărţeau chiria pentru locuinţă. Marţi seara, cei doi au petrecut până târziu şi, pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă pe tema cheltuielilor şi a banilor. 

În timpul scandalului, spun sursele adevărul.ro, tânărul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat colegul, care a murit pe loc din cauza leziunilor. Trezit, brusc, din beţie, criminalul a sunat la 112 şi s-a predat. „Am omorât un om", a spus el dispecerului de la capătul firului. 

În aceeaşi noapte, la locul crimei s-au deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, criminalişti şi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, iar la finalul cercetărilor de la faţa locului, bărbatul care a mărturisit crima a fost condus la sediul Parchetului, pentru audieri. 

Tânărul, care este din judeţul Iaşi, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, iar joi va fi dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol

Un bărbat şi doi copii găsiţi morţi în Germania, la Glinde, în apropiere de Hamburg. Poliţia suspectează omucideri

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite