Alexandru Mudura a licitat 10.000 lei pentru oul gigant de Paşte realizat de AIESEC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziție la Lotus
Expoziție la Lotus

Expoziţia de ouă gigant de la centrul comercial Lotus s-a încheiat oficial, astăzi, cu o licitaţie. În urma evenimentului au fost strânşi 80.000 lei care vor fi donaţi Spitalului Municipal "Garvil Curteanu" pentru renovarea secţiei nou-născuţi.

Licitaţia a început în jurul orei 12. Timp de două ore, reprezentanţii celor mai cunoscute firme din oraş au licitat pentru a ouăle expuse în cadrul vernisajului organizat în incinta centrului Comercial Lotus. "Avem 41 de exponate, ouă gigant realizate de designeri orădeni, persoane fizice sau juridice", a spus Flavius Bunoiu, prezentatorul evenimentului.

Ouă în valoare de 10.000 lei

Licitaţia obiectelor a început de la 1.000 lei. Reprezentanţii mediului de afaceri orădean s-au dovedit deschişi acţiunilor de caritate şi au scos din buzunar între 1.000 şi 4.000 lei. Şi totuşi Alexandru Mudura şi Lotus Center au achiziţionat cele mai scumpe exponate. Alexandru Mudura a licitat 10.000 lei pentru oul realizat de membrii Aiesec, în vreme ce conducerea Lotus Market a plătit acelaşi preţ pentru exponatul realizat de agenţia publicitară Utopium.

Acesta din urmă a fost realizat manual, prin tehnica origami. La finalul evenimentului s-au strâns 80.000 lei, ban ice vor fi donaţi conducerii Spitalului Municipal "Dr. Gavril Curteanu", pentru renovarea secţiei nou-născuţi. "Vom renova etajul nouă aşa cum am promis . Vă mulţumesc din suflet pentru darul dumneavoastră", a spus managerul spitalului Marlene Crişan.    

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite