Accident teribil în Bihor. Un tânăr de 18 ani care căra bușteni a căzut sub roțile tractorului

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Bihor a murit, luni, 23 ianuarie, în urma unui accident produs într-o pădure din localitatea Dobreşti. El a căzut sub roțile unui tractor.

Daniel ar fi împlinit în iulie 19 ani Foto: Facebook
Daniel ar fi împlinit în iulie 19 ani Foto: Facebook

Băiatul, Daniel, este din comuna Dobreşti-Bihor şi se afla cu un consătean în pădurea satului Răcaş (comuna Dobreşti), unde trăgeau buşteni la rampă. Tânărul s-a urcat în cabina tractorului, în partea stângă, unde utilajul nu avea uşă şi de unde, la un moment dat, a căzut sub roţile uriaşe ale utilajului, care i-au zdrobit capul. 

Potrivit comunicatului oficial transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul a fost semnalat la ora 12.56 chiar de şoferul tractorului.

„Luni, 23 ianuarie, la ora 12.56, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNAU 112 de la bărbat de 51 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, că, în timp ce conducea un tractor, într-o pădure din proximitatea localității de domiciliu, a accidentat o persoană", scrie în comunicat. 

În urma primelor investigații efectuate, poliţiştii au constatat că, în timp ce bărbatul de 51 de ani conducea un tractor, în pădurea localității bihorene Răcaș, din comuna Dobrești, un tânăr de 18 ani, din aceeași comună, care se afla în cabina tractorului, pe partea stângă, s-a dezechilibrat, la un moment dat, și a căzut sub roțile vehiculului.

Din nefericire, în urma accidentului, tânărul a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", au  mai arătat poliţiştii în informare. 

Cercetările sunt continuate de Secția 2 de Poliție Rurală Beiuș pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș. 

Cert este că tragicul accident a îndurerat întreaga comunitate din zonă, pe pagina tânărului fiind postate deja sute de mesaje de condoleanţe.

Daniel, plâns de prieteni SURSA Facebook
Daniel, plâns de prieteni SURSA Facebook

"Uite cum moartea nemiloasă ia tot suflete tinere si pline de viată! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!... Prea repede te-ai dus dintre noi! Odihnă Vesnică!!!!", a scris un alt prieten de-al lui Daniel.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite