Doi tineri beţi au venit cu tractorul la mall, în Iași. Au mers la restaurant, apoi la păcănele

0
Publicat:

Doi tineri din Iaşi au oferit un moment pe cât de amuzant, pe atât de îngrijorător. Ei au ajuns în parcarea unui mall cu un tractor cu plug, pe care îl conduceau chiar daca nu aveau permis de conducere.  

Tractor SURSĂ Arhiva Adevărul
Tractor SURSĂ Arhiva Adevărul

Conform informaţiilor oferite de către oamenii legii, cei doi tineri erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Din informaţiile apărute reiese că aceştia au ajuns la centrul comercial din Iaşi tocmai din comuna Bosia, aflată la aproximativ 20 km de municipiul Iaşi.

Cei doi bărbaţi au început să consume alcool într-un bar din Bosia, în jurul orei 19, sâmbătă, 21 ianuarie. După doar câteva ceasuri, în jurul orei 22.00, cei doi prieteni au decis că este momentul să meargă spre Iaşi, în zona Tudor Vladimirescu

Au mâncat şi au jucat la cazinou

Întrucât au ajuns la o oră târzie în Iaşi, când centrul comercial era închis, cei doi ieşeni au reuşit să treacă de barieră şi să lase tractorul în parcarea mall-ului. Ei au mers să mănânce la un restaurant din zonă, după care au pierdut mai mult timp într-o sală de jocuri de noroc. 

Utilajul agricol a fost observat de către un agent de pază al centrului comercial. Acesta a solicitat ajutorul unui echipaj de poliţie. Oamenii legii au ajuns la faţa locului în apropiere de miezul nopţii şi au reuşit să-i surprindă pe cei doi chiar în momentul în care voiau să plece cu tractorul.

Ei au ales să-l testeze pe şofer cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul surprinzător. Şoferul tractorului era beat, având o alcoolemie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest caz, poliţiştii ieşeni au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite