Zeci de petrecăreţi s-au dat în stambă la Sărbătorile Iaşilor şi au plătit pentru asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii asigură ordinea la manifestările de la Iaşi (Foto arhivă)
Jandarmii asigură ordinea la manifestările de la Iaşi (Foto arhivă)

Concertul organizat aseară în cartierul Nicolina le-a adus mai multor teribilişti amenzi consistente din partea jandarmilor ieşeni.  Oamenii legii au aplicat nu mai puţin de 21 de sancţiuni în valoare totală de 5.600 de lei.

Scandalagiii, beţivii şi persoanele recalcitrante au fost principalele „victime" ale jandarmilor. De exemplu, la concertul de luni seară din cartierul Nicolina, jandarmii au trebuit să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două persoane aflate în stare de ebrietate.

Cei doi s-au ales cu amenzi de 300, respectiv 400 de lei. Alte două persoane care şi-au lăsat nesupravegheaţi copiii minori, aceştia din urmă fiind prinşi la furat de agenţii de pază ai unui supermarket, s-au ales cu câte o amendă de 100 de lei.

Jandarmii vor continua şi mâine misiunile de supraveghere la principalele evenimente programate să se petreacă în oraş: Târgul de Toamnă, Sărbătoarea Vinului, manifestările cultural artistice din Dacia, sosirea delegaţiei din Grecia şi pelerinajul Calea Sfinţilor în faţa Palatului Culturii, precum şi concerul de pe strada Sarmisegetuza. „Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112", a precizat Mihai Cojocariu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Iaşi.

Citeşte şi: Iaşi: Moldovenii au scandalul în sânge

Frigul şi ploile nu alungă pelerinii din Iaşi FOTOGALERIE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite