Wizz Air şi-a extins baza de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Noile curse aeriene directe disponibile din această lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air FOTO 123 RF
Wizz Air FOTO 123 RF

Una din companiile low cost care operează din aerogara ieşeană a lansat, în iulie, şapte noi curse spre diferite oraşe din Europa.

Ultimele trei zile au venit cu noi destinaţii de vacanţă pentru cei care călătoresc de pe Aeroportul Iaşi. Compania Wizz Air a introdus o nouă aeronavă care operează din capitala Moldovei, iar pe 7 iulie a lansat patru noi zboruri, pe 8 iulie alte două, iar de luni, 9 iulie, va mai opera o altă cursă.

Astfel, potrivit oficialilor Wizz Air, ieşenii pot călători direct spre Dortmund (Germania), Malmo (Suedia), Salonic (Grecia), Paris Beauvais (Franţa), Bruxelles  Charleroi (Belgia), Eindhoven (Olanda) şi Billund (Danemarca). 

„După extinderea recentă din Sibiu şi Bucureşti, suntem bucuroşi să aducem şi mai multe veşti bune pasagerilor din România. Astăzi sărbătorim a doua aniversare a bazei din Iaşi prin alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 şi prin lansarea a 7 rute noi. Dezvoltarea reţelei din Iaşi cu 7 rute noi, mult-aşteptate aproape că dublează reţeaua noastră de zboruri din regiunea Moldovei prin oferirea de oportunităţi cu adevărat accesibile şi dublarea echipei locale”, a declarat Sorina Ratz, Head of Corporate Communications Wizz Air, în cadrul unei conferinţe de presă la Iaşi. Aparatul de zbor Airbus A320 are 180 de locuri.

În primele şase luni din 2018, mai mult de 190.000 de pasageri din Iaşi au călătorit la bordul aeronavelor companiei, cu 15% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, o creştere care indică cererea tot mai mare pentru serviciile WIZZ şi tarifele sale scăzute


Practic, în prezent, pe Aeroportul Iaşi operează cinci companii aeriene: TAROM, Blue Air, Wizz Air, Ernest Airlines şi Austrian Airlines. Dintre acestea, Wizz Air operează cele mai multe curse. Totodată, cursele charter de pe Aeroportul Iaşi, operabile în această vară, sunt spre Antalya, Rodos, Corfu şi Heraklion.

„În acest moment, avem o distribuţie echilibrată a destinaţiilor în toată Europa, şi pentru prima dată vom putea deservi rute ce leagă regiunea noastră de ţările nordice. Obiectivul nostru este să diversificăm portofoliul de rute, pentru a putea atrage un număr tot mai mare de clienţi din regiune, dar şi din Republica Moldova şi Ucraina”, a declarat recent Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iaşi.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite