„Vrem şi noi asfalt!“ Apelul disperat al oamenilor care locuiesc în cartier rezidenţial, dar la orice ploaie trebuie să poarte cizme de cauciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din Vişani sunt decişi să iasă sâmbătă în stradă ca să-şi strige nemulţumirile cu privire la drumul plin cu gropi pe  care sunt nevoiţi să treacă zi de zi.

Sătui de promisiunile deşarte ale autorităţilor, locuitorii din satul Vişani s-au mobilizat pe o reţea de socializare şi au pus la punct un protest în care cer asfaltarea drumului. Oamenii locuiesc într-un cartier rezidenţial, au dat zeci de mii de euro pe un apartament, dar în faţa blocului au condiţii de Ev Mediu. 

Drumul este plin cu gropi, iar la orice ploaie locuitorilor din zonă le este aproape imposibil să iasă din casă. Se plâng că îşi strică frecvent maşinile, iar  firma de transport care opera curse în zonă a renunţat la contract pentru că maşinile au fost avariate din cauza drumului. Mai mult, nici taximetriştii nu doresc să preia comenzi la ei în zonă. 

‘’Sâmbătă, 5 septembrie, ora 10.00, vă aşteptăm cu toţii, cu mic cu mare, pe strada Vişani, să ne exprimăm nemulţumirile privind starea deplorabilă a drumului. Ne-am săturat cu toţii de promisiuni. Iarna ne bate la uşă, iar drumul arată de nedescris! Taxiurile refuză cursele, trasportul public lasă de dorit, când plouă şi mergi pe jos te umpli de noroi, iar când e uscat înghiţi o tonă de praf’’, a spus unul dintre organizatorii protestului. 

În zonă locuiesc aproape o sută de familii care au făcut nenumărate plângeri la Poliţie cu privire la starea drumului. 

Vă mai recomandăm:

„Eficienţă“ la Iaşi. Un drum judeţean asfaltat complet acum doi ani este ciuruit de gropi FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite