VIDEO Un poliţist din Iaşi, împătimit al jocurilor de noroc, a fost filmat în timp ce fura bani dintr-un local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce cotrobăie după tejghea
Poliţistul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce cotrobăie după tejghea

Un lucrător al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un local în timp ce cotrobăia în casierie.

Imaginile de pe camerele de pe supraveghere arată cum poliţistul de frontieră joacă pentru câteva minute la un aparat de jocuri de noroc. Ulterior, bărbatul, ce pare a avea între 25 şi 30 de ani, se duce după tejghea unde cotrobăie după bani. Potrivit evenimentul.ro, scena s-ar fi petrecut la ora 5.30, într-un local din cartierul Canta, iar angajatul de la Frontieră ar fi profitat de faptul că în acel moment angajata aţipise pe o canapea. Aceeaşi sursă susţine că bărbatul nu ar fi găsit după tejghea decât 2 lei. El s-ar fi prezentat angajaţilor barului cu numele de Leo.

„Pot să vă confirm că este poliţist de frontieră. Nu vă pot oferi mai multe amănunte. El este cercetat prealabil pentru comportamentul său. Din verificări, s-a stabilit că nu există nicio plângere la Poliţie împotriva lui”, a declarat comisarul şef Ştefan Alexa, şeful ITPF Iaşi, citat de evenimentul.ro.

Cazul a ajuns în vizorul Ministerului Afacerilor Interne. „Am dat cazul în lucru colegilor mei de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF), care ar trebui să cunoască situaţia. Imediat ce vom avea informaţii, vă vor fi puse la dispoziţie. Acum se fac cercetări în mod piramidal. Vom verifica de ce nu v-au fost puse la dispoziţie informaţiile solicitate. Celor de la IGPF ar fi trebuit să le fi fost adus la cunoştinţă acest caz”, a precizat pentru sursa citată comisarul şef Marius Mugurel Tache, purtător de cuvânt al instituţiei.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite