VIDEO Şofer de microbuz filmat folosind două telefoane în acelaşi timp. „Mai bine să ajungă vedetă acum decât după ce nenoroceşte nişte familii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu unul, ci două telefoane în acelaşi timp folosea şoferul în timpul mersului
Nu unul, ci două telefoane în acelaşi timp folosea şoferul în timpul mersului

Şoferul unui microbuz de transport persoane a fost filmat în cursul dimineţii de duminică, 27 mai, în judeţul Iaşi, în ce foloseşte nu unul, ci două telefoane în acelaşi timp, deşi se afla în timpul cursei.

Filmarea a fost realizată de un pasager ce a venit la Iaşi cu un microbuz Piatra Neamţ-Roman-Iaşi. Pasagerul a povestit pentru „Adevărul” că şoferul „a învârtit telefoanele” de mai multe ori în timpul cursei, numărând şi banii tot în timp ce se afla la volan.

„Nimeni nu a reacţionat în niciun fel şi de obicei dacă atragi atenţia şoferilor în astfel de situaţii, devin irascibili şi chiar violenţi verbal. Nu mi se pare normal să se întâmple acest lucru, am mai vazut cazuri similare, dar acum tipul ăsta a întrecut orice limita, cum poţi să conduci şi să butonezi doua telefoane concomitent? Ar trebui trase semnale de alarma, eventual patronii firmelor de transport să nu permită asta. Mai bine devine domnul şofer vedetă acum, decât după ce nenoroceşte câteva familii, cum se întamplă din ce în ce mai des pe străzile din patria noastră”, a precizat pentru „Adevărul” pasagerul care a filmat, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Pasagerul a mai precizat că şoferul filmat folosind telefoanele în timpul condusului ar fi procedat similar chiar şi în oraşul Podu Iloaei. Potrivit site-urilor de specialitate şi a pasagerilor care au venit dimineaţă la Iaşi dinspre Piatra Neamţ, cursa a fost operată de firma Fya Transs.

sofer

Săptămâna trecut, nouă români au murit după ce şoferul unui microbuz de transport persoane a intrat pe contrasens în timp ce transmitea, în direct, pe Facebook. 

Citeşte şi

FOTO Nouă români au murit într-un grav accident de circulaţie petrecut în Ungaria. Ei se întorceau acasă din Slovenia

VIDEO Imagini tulburătoare filmate înainte de accidentul în care nouă români au murit în Ungaria: şoferul făcea Live pe Facebook

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite