VIDEO Membrul unui clan interlop din Iaşi, pe nume Vandam, a atacat cu toporul angajaţii unui service auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, membru al clanului interlop Tănase din Iaşi, este cercetat de poliţiştii ieşeni după ce a folosit un topor pentru a se răzbuna pe angajaţii unui service auto.

Tânărul agresor, pe nume Vandam, a mers la un service auto din cartierul Tătăraşi, acolo unde a avut un conflict spontan cu unul dintre angajaţi. 

Reprezentantul societăţii i-a reproşat lui Vandam că umblă nestingherit prin service, fără permisiune, şi că a suflat în gorna unui camion. 

Supărat, Vandam a mers la maşina sa de unde a luat un topor. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Vandam, cu toporul în mână, se îndreaptă înspre angajatul cu care se afla în conflict. 

În cele din urmă, agresorul s-a mulţumit să lovească în uşa service-ului şi să adreseze injurii reprezentantului acestuia.

Imaginile surprinse de camera video au fost duse de angajaţi la Secţia a 4 de Poliţie, acolo unde a fost demarată o anchetă. 

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un conflict verbal între un vânzător şi un client. În urma acestui conflict a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Toate persoanele aflate la faţa locului au fost identificate, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei ", au spus poliţiştii.

Citeşte şi: 

Bătaie generală într-un club de fiţe din Iaşi

VIDEO Bătaie într-un fast food din Iaşi. Şi-au împărţit pumni şi picioare sub ochii clienţilor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite