Bărbat împuşcat în picior. A atacat maşina poliţiei cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul impuscat a ajuns la spital
Barbatul impuscat a ajuns la spital

Împuşcături într-o localitate din Bihor. Un bărbat de 57 de ani a ajuns să fie operat la picior după ce a fost împuşcat de poliţiştii chemaţi să calmeze spiritele, în urma unui conflict.

Cearta a avut loc la barul din localitate şi ar fi pornit din cauza unor certuri legate de nişte terenuri. Bărbatul recalcitrant, un fost inginer, a vandalizat localul şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Oamenii legii nu au reuşit să-l calmeze, ba mai mult, a lovit cu un topor maşina Poliţiei.

“Când  autospeciala de poliţie s-a apropiat de centrul localităţii, bărbatul în cauză,  aflat într-un gang din apropiere, a aruncat cu o piatră în girofarul autospecialei.

În momentul în care cei doi poliţişti au coborât din autoturism, persoana în cauză a aplicat autospecialei mai multe lovituri de topor, i-a ameninţat pe cei doi poliţişti cu acte de violenţă şi a încercat să îi lovească în repetate rânduri cu toporul, însă loviturile s-au oprit în autospecială, fiind lovite aripa dreaptă, luneta, parbrizul, oglinda şi geamul de la uşa dreapta spate”, a afirmat subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Cum scandalul nu putea fi aplanat, poliţiştii au tras cu pistolul în piciorul agresorului.

“Unul dintre agenţi a efectuat somaţiile legale şi a utilizat armamentul din dotare, a tras trei focuri de avertisment în plan vertical, moment în care a fost atacat din nou de către agresor. În consecinţă, poliţistul a executat alte nouă focuri de armă, din care două gloanţe i-au atins gamba piciorului stâng şi pulpa piciorului drept, reuşindu-se imobilizarea acestuia”, a mai afirmat Alina Dinu.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite