VIDEO Cumplitul accident feroviar de la Iaşi a fost surprins de o cameră video. Comportamentul şoferului maşinii spulberate de tren este inexplicabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident grav la Iaşi. Nouă oameni au murit după ce o maşină a fost spulberată de tren FOTO Mediafax
Accident grav la Iaşi. Nouă oameni au murit după ce o maşină a fost spulberată de tren FOTO Mediafax

Investigatorii accidentului produs duminică, 8 septembrie, la Iaşi, în care 11 oameni şi-au pierdut viaţa, au reuşit să obţină filmarea făcută cu o cameră de supraveghere montată pe o clădire din apropiere.

Imaginile suprind inclusiv momentul în care prima maşină din coloană, un microbuz alb, trece în viteză peste calea ferată, deşi trenul personal Iaşi - Dorohoi, se află la doar câţiva zeci de metri distanţă.

A doua maşină din coloană, Volkswagen-ul Sharan în care se aflau 11 persoane, încetineşte inexplicabil chiar înainte de trecere şi "se târăşte" cu o viteză foarte mică până în faţa trenului.

După impact, care a avut loc la o viteză de aproximativ 80 de kilometri/oră, maşina este împinsă câteva sute de metri pe calea ferată, într-un nor alb de praf.

Victimele accidentului sunt din localităţile ieşene Glodeni şi Ţibana şi se îndreptau, într-un convoi de trei maşini, în care se aflau 30 de persoane, către localitatea Breazu, unde au fost tocmite să participe la strângerea viei la o fermă.

Iată, mai jos, imaginile de la accident, vizibile în colţul stânga-sus al filmării:


Pe aceeaşi temă:

Accident grav la Iaşi. 11 oameni au murit după ce o maşină a fost spulberată de un tren personal

CFR a refuzat bariera de la locul carnajului. Cumplitul accident feroviar de la Iaşi, un cocktail între inconştienţă, indecizie şi subfinanţare crasă

Autoturism izbit de tren la intrarea în municipiul Iaşi. Şoferul a încercat până în ultimul moment să evite impactul

Cele mai teribile accidente din România. Catastrofa feroviară de la Scânteia, în urma căreia 14 persoane au decedat, s-ar putea repeta pe drumurile judeţului Iaşi

Maşină lovită de tren la ieşirea din Iaşi. Trei oameni au murit

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite