VIDEO Cinci victime, după ce o maşină a intrat într-o terasă de pe marginea unui drum judeţean din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină a lovit mai multe persoane aflate pe o terasă de la marginea drumului judeţean din comuna Schitu Duca. În incidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs luni după-amiază la Schitu Duca. În urma impactului, patru adulţi şi un copil au fost răniţi, potrivit ziaruldeiasi.ro

Volkswagen-ul a lovit două maşini staţionate pe marginea drumului, una ricoşând într-un grup de persoane aflat la o masă din faţa unui bar sătesc.

La faţa locului a fost trimisă autospeciala SMURD pentru victime multiple. Poliţiştii de la Rutieră au început cercetările la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii s-a produs accidentul. „Un bărbat de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Schitu Duca, ar fi adormit la volan şi ar fi intrat în coliziune cu alte două autoturisme staţionate, unul dintre acestea fiind proiectat în masa din faţa unui local. În urma impactului au fost rănite cinci persoane, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul nu a consumat băuturi alcoolice. S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, au transmis oficialii IPJ Iaşi.


Sursa VIDEO digi24.ro

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite