Victor Ponta la Iaşi: „Vom depune moţiune de cenzură până la sfârşitul sesiunii parlamentare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezenţi la Iaşi pentru a semna protocolul de constituire a Uniunii Social Liberale de la nivel judeţean, Victor Ponta, preşedintele PSD, şi Crin Antonescu, liderul PNL, au anunţat că vor iniţia o nouă moţiune de cenzură până la sfârşitul lunii iunie.

Iaşi: Nichita şi Fenechiu şi-au oficializat colaborarea

„Avem dreptul la o singură moţiune de cenzură pe sesiune. Nu ne-am epuizat acest drept pentru că atunci când a fost vorba de angajarea răspunderii Guvernului a fost procedură specială", a spus preşedintele PSD.

Acesta a completat că nu a hotărât momentul în care va înainta moţiunea de cenzură, dar că are interesul de a guverna până la alegerile din 2012.

Boc după ce a trecut de moţiune: „Este o altă bătălie câştigată în procesul de reformare a statului“

„În mod sigur, până la sfârşitul sesiunii vom depune moţiunea, când vom stabili împreună şi când va fi momentul cel mai bun ca să obţinem cât mai multe voturi. Problema este să aflăm împotriva cui. Este un fel de concurs între noi, USL, şi Traian Băsescu, cine îl dă mai repede jos pe Emil Boc. În momentul demisiei lui Boc, USL va prezenta un candidat de prim ministru şi de guvernanţi pentru că noi chiar vrem să guvernăm înainte de  2012“, a mai spus Victor Ponta.

Liderii celor două partide politice au mai anunţat la Iaşi că vor semna protocolul de constituire a USL şi la nivelul municipiului Bucureşti, singura localitate unde nu a fost încheiată colaborare.

„A mai rămas municipiul Bucureşti. Chiar săptămâna viitoare, cu ocazia dezbaterii bugetului municipiului Bucureşti, vom semna protocolul. Consilierii locali trebuie să dovedească că pot forma o alianţă puternică care să oprească tendinţele ministrului Elena Udrea de a pune mâna şi pe banii Bucureştiului“, a spus preşedintele PSD.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite