Viaţa dictatorului Nicolae Ceauşescu rulează la Cinema Victoria. Vezi aici un trailer al filmului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii care nu au văzut până acum spectacolul cinematografic „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu“ pot merge de vinerea aceasta la Cinematograful Victoria.

De astăzi la „Victoria“ ieşenii vor putea vedea câte trei filme pe zi. În cadrul „Lunii Filmului Românesc“ cinematograful îşi propune să readucă în atenţia publicului pelicule de succes. Unul dintre filmele mult aşteptate este cel al regizorului Andrei Ujică.

De asemenea, la Victoria mai continuă şi programul Filme pentru Copii cu pelicula „Fetiţa şi vulpea“, „un film de la care nu trebuie să lipsească niciun copil, indiferent de vârstă“, după cum spune Constantin Hurjui, directorul Cinematografului Victoria.

Ultimul film al fiului lui Gerard Depardieu rulează la Iaşi. Vezi imagini din „Copilăria lui Icar“, pelicula care i-a adus acestuia sfârşitul (VIDEO)

Astfel, în perioada 15 - 21 aprilie de la ora 12.00 va rula la Victoria filmul „Fetiţa şi vulpea“. De la orele 14.00 şi de la 17.00 este programat filmul „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu“, iar de la orele 20.00 ieşenii pot vedea „O familie de coşmar“.

La cinematograful Republica de la orele 15.00, 17.15 şi de la 19.30 va rula pelicula „Burlesque: Vis împlinit“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite