UPDATE Un pacient infectat cu coronavirus a fugit din Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pacient în vârstă de 47 de ani diagnosticat cu Covid-19 pune pe jar autorităţile judeţului Iaşi. Bărbatul a fugit din Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În cursul serii de luni, 20 aprilie, autorităţile ieşene au anunţat că bărbatul a fost găsit.

Update Pacientul în vârstă de 47 de ani, diagnosticat cu Covid-19, care a fugit din Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a fost găsit în cursul serii de luni, 20 aprilie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, în jurul orei 19.00, bărbatul a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Locale Ciurea, pe DJ 248, la ieşirea din localitatea Dumbrava, judeţul Iaşi.


Un bărbat în vârstă de 47 de ani, infectat cu noul coronavirus, a „evadat” în cursul zilei de luni, 20 aprilie, din Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi. Garda spitalului a sesizat poliţia în jurul orei 16.00. 

„Garda de la Spitalul de Boli Infecţioase a anuţat politia pentru că un pacient confirmat cu Covid-19 a părăsit spitalul fără acordul medicilor. Acesta se afla la parter şi se pare că a fugit prin geamul de la baie”, a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Potritvit Ziarului de Iaşi, bărbatul a mai fugit şi vineri seara, când a fost prins pe bulevardul Independenţei din municipiul Iaşi. 

„Au mai fost două astfel de tentative. Din acest motiv, azi dimineaţă (n.red.- luni, 20 aprilie), am cerut Institutiei Prefectului echipaj permanent de jandarmi", a completat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase.

Nu se ştie însă cum a reuşit bărbatul să părăsească curtea spitalului. Oamenii legii au organizat filtre la ieşirile din Iaşi.

„Astăzi (n. red. - luni, 20 aprilie), în jurul orei 16.50, am fost sesizaţi de către reprezentanţii unei unităţi medicale cu privire la faptul că un pacient, de 47 de ani, internat în acea unitate medicală, confirmat cu COVID-19 ar fi părăsit unitatea medicală, fără a avea aprobarea personalului. Poliţiştii efectuează verificări pentru depistarea bărbatului, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, spun reprezentanţii IPJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite