Un tânăr suferind de depresie s-a înjunghiat în gât. Mama bărbatului l-a găsit şi a încercat să-l ajute până la sosirea ambulanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani din Iaşi aflat în scaun cu rotile a fost la un pas de moarte după ce şi-a înfipt un cuţit în gât. Tânărul a fost găsit de mama sa, care a încercat să-i scoată cuţitul până la venirea ambulanţei.

Acesta suferea de depresie şi i-a spus mamei de mai multe ori în ultima perioadă că nu îşi doreşte să trăiască. La faţa locului a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă, care l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Acesta a fost operat de urgenţă, iar acum este internat pe Secţia de anestezie şi terapie intensivă (ATI).

„Pacientul în vârstă de 33 de ani a ajuns în UPU cu o plagă înjunghiată în regiunea cervicală anterioară. Acesta a fost stabilizat de echipa care l-a preluat şi operat imediat de către medicii ORL.  În prezent este stabil hemodinamic. Se pare că acesta suferea de sindrom depresiv”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Medicii spun că gestul mamei ar fi putut să-l coste viaţa pe tânăr, deoarece obiectul se îndepărtează din plagă doar într-o sală de operaţie.

Deşi starea tânărului este stabilă pentru moment, acesta va mai rămâne o perioadă în spital.

Citiţi şi:

O maşină a ars în totalitate într-un cartier ieşean. A luat foc când şoferul a încercat să o pornească

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite