Un şofer drogat a făcut prăpăd pe străzile din Iaşi. A avariat 15 maşini şi un tramvai VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ziaruldeiasi.ro
FOTO ziaruldeiasi.ro

Tânărul şofer drogat a avariat 15 maşini şi un tramvai, în Iaşi.  Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Şoferul fost prins cu ajutorul martorilor şi a fost „luat pe sus” de către mascaţi.

Un tânăr a produs mai multe accidente rutiere marţi, 1 iunie, pe străzile judeţului Iaşi. Şoferul a intrat în 15 maşini şi într-un tramvai. A încercat să fugă, dar a fost prins cu ajutorul martorilor. În urma testelor medicale, s-a stabilit că tânărul era drogat şi nu consumase băuturi alcoolice.

Potrivit primelor informaţii, în dimineaţa zilei de marţi, 1 iunie, s-a produs un accident rutier în zona Gării din Iaşi, în care au fost implicate cinci maşini. Deşi se credea iniţial că este doar o tamponare, potrivit primelor informaţii, şoferul a provocat mai multe accidente în Leţcani, Valea Lupului şi Iaşi. 

Martorii spun că şoferul gonea încă din localitatea Leţcani, jud. Iaşi, unde ar fi acroşat şi alte autoturisme. 

După producerea accidentului din zona Gării, tânărul şofer s-a dat jos din maşină şi a început să fugă. În final, a fost prins, după ce un şofer, parte vătămată, a alergat după el.

El a fost dus la Secţia 2 Poliţie din Iaşi pentru audieri. La Secţie a fost chemată şi o Ambulanţă, deoarece bărbatul era agitat şi a spus că îi este rău. În urma testelor medicale s-a stabilit că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice, dar era drogat. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şocul resimţit în „ţara contrastelor” de jandarmul român decorat de americani. „Acolo sunt griji, nu aici”

Rezultatul necropsiei în cazul asasinatului de la Arad: Omul de afaceri Ioan Crişan a murit în câteva secunde după explozie

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite