Un milion de euro daune după ce un student a rămas paralizat într-un Jaguar implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Gall a fost implicat într-un accident ce a avut loc în 2015 FOTO Facebook
Tudor Gall a fost implicat într-un accident ce a avut loc în 2015 FOTO Facebook

Judecătorii ieşeni au dispus acordarea celor mai mari daune morale acordate vreodată către o victimă a unui accident rutier petrecut în judeţul Iaşi. Beneficiar este un tânăr care a rămas paralizat în urma evenimentului nefericit.

Un ieşean care a rămas paralizat în urma unui accident rutier va primi despăburi morale de 1 milion de euro după ce judecătorii ieşeni au dispus acordarea acestei sume printr-o decizie definitivă.

Banii pe care Tudor G. îi va primi vor fi acordaţi de către o companie de asigurări, care iniţial s-a împotrivit acordării acestei sume. Suma de 1 milion de euro a fost stabilită în primă fază de către Tribunalul Iaşi, însă după ce firma de asigurări a intentat apel sentinţa a rămas definitivă urmare a unei decizii luate de Curtea de Apel Iaşi. Procesul a fost deschis de Tudor G., care a dat în judecată compania de asigurări.

„Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2500 lei lunar , reprezentand contravaloare cheltuieli tratament recuperare, incepand de la momentul introducerii actiunii (11.11.2015) si pana la momentul incetării recuperării. Respinge cererea de obligare a paratei la plata sumei de 1250 lei cu titlu de cheltuieli cu asistent personal”, au stabilit judecătorii ieşeni, prin sentinţa definitivă.

Tudor G. A fost rănit grav în urma unui accident ce a avut loc în aprilie 2015. Tânărul se afla într-o maşina marca Jaguar, condusă de Patricia Gall, în care se mai aflau doi studenţi, din Franţa, respectiv din Turcia. Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat în apropiere de localitatea Crasna, judeţul Vaslui, toţi pasagerii fiind răniţi. Cel mai grav a fost rănit Tudor, care s-a ales cu o fractură de coloană.

Un dosar penal a fost deschis în primă fază la Parchetul din Vaslui însă cazul a fost clasat deoarece victimele din acest dosar nu au formulat plângere împotriva Patriciei Gall.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite