Un locotenent al Cordunenilor a mers cu maşina iubitei să incendieze o vilă, însă nu i s-a aprins cocktailul Molotov. Procurorii au confiscat maşina fetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii ieşeni au indisponibilizat maşina cu care un interlop din Iaşi a mers pentru a incendia casa unor duşmani din lumea interlopă. Vehiculul aparţine concubinei individului, cel din urmă recunoscând fapta şi cerând clemenţă în faţa procurorilor.

Claudiu Petrovici, un apropiat al clanului interlop Corduneanu, a recunoscut că el a aruncat cu sticle incendiate înspre casa interlopilor Vandam Constantin şi Jean Brăileanu. Ieşeanul ar fi comis fapta în timp ce avea o cagulă pe faţă. Sticlele aruncate de el nu s-au aprins, aşa cum plănuise Petrovici, el fugind de la faţa locului fără să provocea stricăciuni vilei lui Vandam sau maşinii BMW X6 din curte.

Petrovici este acuzat de tentativă la distrugere prin incendiere, şi de conducere fără permis. Cea din urmă infracţiune a fost reţinută deoarece Petrovici s-a deplasat la casa celor doi interlopi cu o maşină, deşi nu are permis valabil. Maşina, o Skoda Fabia, aparţine concubinei sale şi a fost indisponibilizată.

„În dimineaţa de 28.07.2018 a condus autoturismul marca Skoda Fabia cu număr de înmatriculare IS 11 DXY, pe drumurile publice de pe raza municipiului Iapi , având dreptul de a conduce suspendat, a pregţtit şi aruncat două sticle incendiare în imobilul unde se aflau mai mulţi membri ai familiei Constantin, punând în pericol integritatea fizică a persoanelor din imobil, din vecinătate şi  bunurile mobile şi imobile ale acestora”, a declarat Monica Palaghia, procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

petrovici claudiu

Claudiu Petrovici a fost depistat pe 3 august, dată în care au fost efectuate patru percheziţii, inclusiv la o sală de sport unde acesta lucrează. Pe Facebook, Petrovici apare în mai multe fotografii alături de membri ai clanului Corduneanu.

Înainte de tentativa de incendiere, Jean Brăileanu l-a ameninţat cu moartea pe Costel Corduneanu, în lumea interlopă speculându-se că, de fapt, Cordunenii s-ar afla în spatele incidentului. Ulterior, scandalul dintre interlopi s-a calmat. 

Citeşte şi:

Maneaua lui Salam care a dus la război în lumea interlopă: „Să dispară indienii”. Costel Corduneanu, ameninţat: „Te mierlesc în centrul oraşului!“

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite