Un ieşean a mers la supermarket cu aproape 4.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu banii după ce proprietarul i-a pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieseanul care a gasit suma de bani in supermarket SURSA IPJ Iasi
Ieseanul care a gasit suma de bani in supermarket SURSA IPJ Iasi

Un ieşean a făcut un gest de omenie şi a adus la o secţie de poliţie o sumă importantă de bani pe care a găsit-o când se afla la cumpărături. Poliţiştii au început deja căutarea celui care a pierdut banii.

Un ieşean în vârstă de 69 de ani s-a prezentat în cursul acestei dimineţi la sediul Secţiei 1 Poliţie Urbană Iaşi din municipiu, pentru a preda poliţiştilor o sumă de bani, despre care a declarat că a găsit-o, ieri, într-un supermarket. Acesta a găsit o borsetă în care se afla o sumă de 15.900 lei în timp ce îşi făcea cumpărăturile şi primul gând al ieşeanului a fost să anunţe personalul magazinului.

O angajată a supermarketului a anunţat găsirea sumei de bani la microfon imediat ce a fost înştiinţată, însă nici unul dintre clienţi nu a revendicat-o, astfel că bărbatul s-a prezentat astăzi la Poliţie cu borseta.   

„Poliţiştii ieşeni au preluat banii, urmând a se efectua verificări pentru identificarea persoanei care i-a pierdut. Bărbatul a primit o scrisoare de mulţumire, în semn de apreciere pentru spiritul civic de care a dat dovadă în prag de sărbători”, a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite