Un copac s-a prăbuşit peste un bloc din Iaşi, iar o maşină a luat foc din cauza unei petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vântul din Ajunul Crăciunului a dus la prăbuşirea unui copac într-un cartier ieşean. De asemenea, o maşină a luat foc, se presupune că din cauza unei petarde. În plus, Poliţia oraşului Hârlău a prins un bărbat care transporta cu o autoutilitară ţigări de contrabandă.

Vântul puternic de la Iaşi a dus la prăbuşirea unui copac pe un bloc din cartierul Tătaraşi. Locuitorii de pe strada Vasile Lupu spun că din cauza vântului crengile copacului au trecut pe lângă geamurile apartamentelor, ajungând pană la etajul 2.

Echipele de intervenţie de la Servicii Publice au intervenit şi au tăiat copacul.

Tot de Sărbători, o masină a ars  marţi seară, în spatele blocurilor de pe b-dul Alexandru cel Bun din Iasi. 

Un tânăr a spus că a observat cum cineva a aruncat sub maşină o petardă şi a văzut apoi cum iese fum. O autospecială de pompieri a ajuns la faţa locului şi a stins incendiul. Deocamdată, nu s-au stabilit cauzele incendiului.

În zilele de Crăciun, agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău au prins un bărbat de 63 de ani, din judeţul Botoşani, care transporta cu o autoutilitară ţigări susceptibile a proveni din contrabandă. Cele 1.000 de ţigări au fost ridicate de poliţişti, în vederea confiscării. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă, iar cercetările continuă.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii ieşeni au intervenit în aceste zile la peste 90 de incidente, majoritatea sesizate prin 112. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite