Un bărbat din Iași a verificat scurgerile de gaz dintr-o butelie cu bricheta aprinsă. Gospodăria vecinei a fost distrusă

0
0

În loc să folosească spumă specială pentru a verifica scurgerile de gaz dintr-o butelie, ieșeanul a folosit bricheta aprinsă și a aruncat în aer gospodăria unei vecine. 

butelie 36153300 jpeg

Butelia, sursă de risc în gospodării Sursa foto arhivă

Un ieșean a fost condamnat la închisoare cu suspendare, pentru o faptă comisă în gospodăria vecină, care a dus la distrugerea casei.

Bărbatul a fost chemat de către Maria C. pentru a o ajuta la schimbarea buteliei de gaz. După ce a instalat noua butelie, meșterul a decis să verifice dacă există scurgeri de gaz, folosind o brichetă aprinsă. 

A urmat o explozie și un incendiu care au distrus bucătăria, o cameră, holul și acoperișul casei. De asemenea, în urma focului femeia a rămas fără mese, scaune, frigider televizor haine și mobila de bucătărie.

Daunele totale au fost estimate la 25.000 de lei, iar bărbatul a fost dat în judecată de către femeie. Acesta și-a recunoscut vina în fața procurorilor, reușind să își micșoreze astfel pedeapsa.

La final, ieșeanul a fost condamnat la 4 luni de închisoare, executarea pedepsei fiind amânată însă pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite