Tragedie pe o şosea din Iaşi: un șofer a murit după ce mașina s-a ciocnit cu o căruță. Au murit și cei doi cai

0
Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc pe o stradă din judeţul Iaşi în seara de 24 martie. Incidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Podu Iloaiei, fiind implicate două autoturisme şi o căruţă.

Accident Iaşi SURSĂ a3.ro
Accident Iaşi SURSĂ a3.ro

În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa. Totodată, şi doi cai au murit în timpul accidentului. La faţa locului au ajuns de urgenţă echipajele medicale şi echipajele de poliţie.

,,La data de 24 martie a anului curent, în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel de urgenţă la 112 cu privire la un accident rutier mortal, ce a avut loc pe DE 583. Din cercetări a rezultat faptul că între un atelaj hipo şi un autoturism a avut loc o coliziune, ulterior fiind acroşat un alt autoturism. Şoferul unuia dintre autoturisme a decedat, iar o altă persoană a fost rănită. Celălalt şofer şi conducătorul atelajului hipo au fost testat alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corportală din culpă şi ucidere din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Cum s-a produs accidentul

La locul producerii accidentului s-au deplasat imediat două echipaje de intervenţie de la ISU Iaşi şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Cadrele medicale au constatat că o persoană dintr-un autoturism este decedată, trei persoane au reuşit să se autoevacueze, fiind conştiente. Totoată, de menţionat este faptul că cele două persoane care se aflau în căruţă erau conştiente, refuzând evaluarea medicală. 

Din informaţiile apărute până în prezent reiese că un autoturism marca Volkswagen a încercat să depăşească cealaltă maşină implicată în accident, moment în care a acroşat căruţa. Maşina aflată în depăşire a ajuns pe câmp, la 200 de metri de locul impactului, fiind avariată în totalitate. 

Totodată, este de menţionat faptul că traficul din zonă a fost îngreunat mai bine de o oră şi jumătate, coada de maşini care s-a format întinzându-se pe mai mulţi kilometri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite