Tragedie la Iaşi! Fratele lui Giani Canschi, un cunoscut om de afaceri, s-a împuşcat în piept UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Canschi (37 de ani) s-a sinucis proptindu-şi în piept arma de vânătoare pe care o deţinea în mod legal.

Ora 21.24 "S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. S-a dispus efectuarea necropsiei. Bărbatul s-a împuşcat cu o armă de vânătoare pentru care deţinea permis de portarmă", a precizat comisarul Mădălin Ţăranu.

Ora 19.20 "Persoana a fost găsită decedată în livingul casei, de către familie. Din primele cercetări pare să fie vorba despre o sinucidere ", a declarat comisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Ora 18.50 Bărbatul locuia într-o vilă de pe strada Aviaţiei, o zonă rezidenţială de la periferia Iaşiului.

A fost găsit mort astăzi, 8 iunie, în jurul orei 18.00 de către propria soţie. Avea arma de vânătoare între picioare. Din primele cercetări ale Poliţiei, a rezultat că şi-a proptit arma în piept şi a tras. Glonţul i-a pătruns în inimă, iar moartea a fost instantanee.

UPDATE/Patronul ieşean care s-a sinucis la Galaţi a ales să moară lângă o troiţă. Psihologii spun că asta indică faptul că a planificat totul cu grijă

Nimeni nu-şi explică motivul sinuciderii deocamdată. Cătălin Canschi avea doi copii, un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de 13 ani, era bine situat financiar. Se pare că a lăsat un bilet de adio în care nu elucidează ce l-a condus la acest gest, dar le trasmite membrilor familiei să aibă grijă de ei.

image

Cătălin Canschi era fratele cunoscutului om de afaceri ieşean Giani Canschi, administrator al firmei Geprocon şi mediatizat pe plan local în legătură cu un teren pe care trebuia să-l cedeze Consiliului Judeţean pentru lărgirea pistei Aeroportului Iaşi.

Vom reveni cu amănunte!

 Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite