Şoferi drogaţi cu cocaină şi cannabis, prinşi conducând pe drumurile publice

0
0
Control în trafic pentru depistarea şoferilor care consumă alcool sau substanţe interzise FOTO IPJ Călăraşi
Control în trafic pentru depistarea şoferilor care consumă alcool sau substanţe interzise FOTO IPJ Călăraşi

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii rutieri fiind prinşi conducând sub influenţa drogurilor. Rezultatele testărilor au indicat că unul consumase cocaină, iar celălalt, cannabis.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru control pe strada Locomotivei, un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din municipiul Călăraşi.  

Întrucât tânărul manifesta un comportament agitat, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Câteva ore mai târziu, oamenii legii au depistat tot pe strada Locomotivei un bărbat pozitiv pentru substanţa THC-5 (cannabis). 

Pe numele celor în cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog - CPECA Călăraşi au fost prezenţi pentru consilierea conducătorilor auto depistaţi sub influenţa substanţelor psihoactive.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Strategia lui Putin în Ucraina: Sacrificăm tot! De ce rămâne periculoasă fosta Armată Roşie în Ucraina

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Polonia ar putea prelua apărarea antiaeriană a regiunilor de vest ale Ucrainei. Familiile nu au nicio informaţie despre militarii ucraineni din captivitate

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite