Tichete sociale cu mesaje electorale din partea primarului Gheorghe Nichita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile din Iaşi au făcut rând la banii Primăriei
Femeile din Iaşi au făcut rând la banii Primăriei

Ieşenii au luat cu asalt centrele în care au fost distribuite pomenile electorale de Paşte ale primarului Nichita. Edilul a inscripţionat tichetele de masă cu un mesaj electoral.

Cadou electoral de 1,5 milioane de lei. Mii de ieşeni, premiaţi de Paşte

În prima zi de distribuire a tichetelor şi a premiilor oferite de Primărie cu ocazia Sărbătorilor Pascale, 2.300 de ieşeni s-au îmbulzit la centrele Primăriei pentru a-şi ridica ajutoarele de Paşte, constând în tichete de câte 10 lei sau bani, câte 100 de lei.

Primarul Iaşiului le va oferi o „surpriză" celor 21.000 de pensionari, beneficiari de tichete. Bonurile în valoare de 10 de lei au un mesaj electoral inscripţionat pe verso. „În pragul Sărbătorilor Pascale, să fim aproape cu pensionarii cu venituri mici. Suntem alături de dumneavoastră şi de această dată din convingerea că Iaşiul trebuie să îşi arate respectul şi recunoştinţa faţă de cei în vârstă, de cei care au construit acest oraş".

Mesajul electoral al primarului Iaşiului pe tichetele sociale

Generozitate în an electoral: sute de ieşence au primit câte o lalea şi 100 de lei de la primar FOTO

2.300 de ieşeni cu venituri mai mici de 700 de lei au venit ieri de la primele ore ale dimineţii pentru a-şi ridica tichetele şi banii daţi de Primărie. Cei mai mulţi s-au dus la centrul din Nicolina. Aceştia pot să-şi ridice ticheltele până în iunie, însă beneficiarii de ajutoare de 100 de lei trebuie să facă solicitate până pe 12 aprilie. Află AICI arondarea beneficiarilor la centrele de distribuţie.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite