Tânără din judeţul Iaşi, convinsă să practice prostituţia în folosul unui bărbat care a ajuns după gratii în final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva
FOTO: Arhiva

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a reuşit să convingă o tânără să practice prostituţia în folosul său.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, în oraşul Hârlău, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. 

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că începând cu luna octombrie 2021, un bărbat de 39 de ani ar fi determinat o tânără majoră să practice prostituţia în folosul lui şi a ajutat-o pe aceasta să îşi continue activitatea. 

În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă şi 13.600 de lei. De asemenea, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 28 martie, bărbatul reţinut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Poliţiştii ieşeni continuă cercetările. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

De unde provin rocile metalice prăbuşite din senin în Hunedoara. Lumea a crezut că sunt meteoriţi VIDEO

Analiza de risc asupra efectelor potenţiale ale unui incident nuclear în Ucraina care să afecteze inclusiv România

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite