Supravieţuitorul din accidentul groaznic de la Iaşi, transferat la un spital din Bucureşti. Şoferiţa se află în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa martor
Sursa martor

El a supravieţuit gravului accident produs în 16/17 iunie la Iaşi, când o echipă a firmei Citadin din subordinea Primăriei, care se afla la o lucrare, pe timp de noapte, a fost spulberată de maşina condusă de o femeie în stare de ebrietate. Patru oameni au murit, iar patru au fost răniţi.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani care a scăpat cu viaţă, dar a ajuns la Terapie Intensivă, în urma accidentului de la Iaşi în care au murit patru persoane, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca, cu fractură complexă de bazin. 

Acesta este programat miercuri, 29 iunie, pentru intervenţie chirurgicală la fractura de umăr şi gambă. Pentru fractura de bazin va avea nevoie de mai multe zile de tratament şi reevaluare, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Cele patru victime ale accidentului au fost înmormântate, iar şoferiţa care a produs accidentul se află în arest timp de 30 de zile. 

Cum s-a petrecut tragedia

Şoferiţa se îndrepta în trombă pe şoseaua din cartierul Păcurari spre centrul oraşului, fiind la mai puţin de 1 kilometru de Biblioteca Centrală Universitară. 

Ajunsă într-o curbă şi cu drumul îngustându-se tot mai mult, femeia a pierdut controlul volanului, s-a izbit de o clădire de pe marginea drumului şi a ricoşat într-un grup de muncitori de la Citadin, firmă din subordinea Primăriei. Aceştia asfaltau în jurul unei guri de canal, astfel de intervenţii făcându-se în general în timpul nopţii, pentru a nu încurca traficul. Zona era semnalizată cu popici specifici, iar girofarul autoutilitarei era aprins, a spus unul dintre supravieţuitori.

Patru muncitori au murit şi alţi patru au fost răniţi în accident, iar imaginile de la faţa locului sunt terifiante. Martorii spun că una dintre victime se târa şi cerea ajutorul celor din jur, spunând că are nevoie de apă şi că nu vrea să moară, pentru că acasă îl aşteaptă copiii. 

FOTO: Diana Cimpoeşu / UPU-SMURD Iaşi

accident

Testată cu aparatul etilotest, şoferiţa avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta a fost găsită abia a doua zi de către poliţişti, în timp ce se relaxa pe o terasă din oraş. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Interviu cu Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti:  „Se fac pregătiri pentru o prezenţă mult mai puternică a NATO în România“

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite