Stomatologii nu mai au voie să-și facă oricum publicitate pe Facebook. Sancțiunile de care sunt pasibili

0
Publicat:

Colegiul Medicilor Stomatologi din Iași a emis o notificare prin care atrage atenția asupra necesității respectării stricte a normelor privind publicitatea profesională.

stomatologi

Colegiul Medicilor Stomatologi din Iași susține că a luat această măsură în urma constatării unor numeroase încălcări ale acestor reglementări în spațiul public.

Medicii stomatologi sunt avertizați că au la dispoziție 30 de zile pentru a se conforma cerințelor de publicitate prevăzute de Codul Deontologic, scrie ziaruldeiași.ro.

Printre abaterile specificate se numără oferirea de reduceri la serviciile stomatologice într-o anumită perioadă și publicitatea realizată prin intermediul evenimentelor publice sau social media, adică rețele gen facebook etc.

Colegiul Medicilor Stomatologi din Iași subliniază importanța respectării dimensiunilor firmei, care trebuie să fie de 80×60 cm și amplasată la intrarea în imobilul în care își desfășoară activitatea.

Încălcarea acestor prevederi poate atrage sancțiuni disciplinare severe, inclusiv mustrare, avertisment, vot de blam, interdicția de a practica pe o perioadă de la o lună la un an, sau chiar retragerea calității de membru al CMSR.

„Ne dorim să contribuim decisiv la asigurarea unui mediu concurențial sănătos și la apărarea intereselor legitime ale fiecărui medic stomatolog,” se arată în comunicatul oficial.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite