Sfaturile a doi tineri care călătoresc în toată lumea. „Se poate chiar şi cu bani puţini”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Aer de Vacanţă, pagina celor doi tineri din Iaşi
FOTO Facebook/Aer de Vacanţă, pagina celor doi tineri din Iaşi

Andra Darie şi Andrei Dodiţe au început totul în plină pandemie. Cea mai ieftină vacanţă a lor a fost în Grecia, cu 600 de euro, iar cea mai scumpă – 2.000 de euro, în Africa.

Cei doi tineri din Iaşi, care iubesc să călătorească, au vrut să împărtăşească această pasiune şi secretele ei cu întreaga lume. Andra Darie are 25 de ani şi lucrează în domeniul marketingului, iar iubitul său, Andrei Dodiţe, are 28 de ani şi este software tester. 

Tinerii au creat pe reţelele de socializare pagini în care postează fiecare experienţă a lor din vacanţe. Au început totul în plină pandemie. Cea mai ieftină vacanţă a lor a fost în Grecia, cu 600 de euro, iar cea mai scumpă – 2.000 de euro, în Africa.

„Scopul nostru este să încurajăm cât mai multă lume să călătorească. Ştim că sunt mulţi oameni care îşi doresc să ajungă într-un anumit loc, dar cred că o vacanţă într-o ţară străină este prea scumpă, că nu şi-ar permite. Ideea este că se poate chiar şi cu mai puţini bani. Nu le venea să creadă cum noi reuşeam să muncim şi să plecăm şi în câte 4-5 concedii într-un an. Se poate, doar că tot ce trebuie făcut este să fie foarte bine planificate aceste vacanţe din timp şi trebuie făcute economisiri. La fel împărţim sfaturi şi studenţilor, sfaturi pe care le-am fi vrut şi noi să le ştim când călătoream prin Europa cu puţinii bănuţi pe care reuşeam să-i strângem”, a spus Andra Darie pentru bzi.ro.

În perioada pandemiei cei doi tineri lucrau şi erau în vacanţă în acelaşi timp, în cele mai exotice locuri, potrivit sursei citate. 

„Strâgem banii din timp pentru fiecare vacanţă. În fiecare lună economisim, dar un alt secret pentru o vacanţă într-un loc frumos şi pe bani puţini este să nu cheltui foarte mult când ajungi acolo. Noi mergem în vacanţe pentru peisaje şi experienţe noi, nu pentru mâncare scumpă sau cazări luxoase. În multe vacanţe preferam să gătim, decât să mergem la restaurante, iar în ultimele zile, de multe ori, rămâneam cu bani şi ne şi răsfăţam”, a adăugat Andrei Dodiţe, creator de conţinut.

Potrivit sursei citate, prima vacanţă în doi a fost în Spania, în anul 2015, la un an după ce au format un cuplu şi nu s-au oprit aici. Un an mai târziu au mers în Santorini, unde au stat timp de 10 zile şi a fost cea mai ieftină vacanţă a lor. Ultima călătorie şi cea mai lungă a fost în Africa. Acolo au stat două luni.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Jocul supravieţuirii pe timp de iarnă: Rusia face cărţile

Medic, despre „imunizarea naturală“: Înseamnă aproape 5 milioane de morţi până acum. Şi nu e ultima strigare

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite