Sfaturi pentru oralul de la Bac: „Trebuie să le citeşti repede celor din comisie, ca să nu aibă timp să îţi pună întrebări“ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Examen (Foto Arhivă)
Examen (Foto Arhivă)

3.400 de elevi din judeţul Iaşi care nu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat susţinut în vară se vor prezenta începând de astăzi în faţa comisiilor de examinare pentru a doua sesiune. 

Ora 13.51: Dacă pentru unii dintre ei aceasta este a doua oară când susţin „examenul maturităţii", alţii se confruntă pentru prima dată cu probele de la Bac. „Mie mi s-a părut că a fost foarte bine. Mi-au spus colegii care au dat în prima sesiune Bac-ul că la oral trebuie să scrii tot ce ştii pe ciornă şi să le citeşti repede celor din comisie, ca să nu aibă timp să îţi pună întrebări", spune Florin Lungu, unul dintre tinerii care a susţinut astăzi proba orală la Limba Română la Grupul Şcolar de Transporturi CFR Iaşi.

Acesta nu s-a putut înscrie în prima sesiune a examenului deoarece a trebuit să treacă întâi de corijenţa la Matematică. „Şi eu şi colegii mei dăm Bac-ul după corijare. Cel mai tare îmi e frică la proba de la Matematică", spune tânărul.

Iaşi: Daţi afară din examen după ce au vrut să fure la BAC

Aceştia vor susţine doar probele la care au picat în luna iunie. Săptămâna aceasta este dedicată examenelor orale, iar cea de-a doua probelor scrise, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 4 septembrie. În Iaşi vor fi organizate 10 centre de examinare, toate supravegheate cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Rezultate Bacalaureat 2011 Iaşi

„La nivelul judeţului Iaşi, peste 3.400 de candidaţi susţin examenul de Bacalaureat începând cu ziua de 22 august, cu evaluarea competenţelor  lingvistice de comunicare în limba română. Nu sunt modificări în desfăşurarea examenului faţă de sesiunea din vară", a spus Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean. 

Rezultate Bacalaureat Iaşi: Dezastru înainte de contestaţii! La două şcoli nu a promovat niciun elev (FOTO) UPDATE

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea în timp real cum decurge Bac-ul restanţierilor. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite