Sedusă şi abandonată, deşi i-a prezentat iubitul certificatul de virginitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta a făcut plângere pentru seducţie Foto: Arhivă
Adolescenta a făcut plângere pentru seducţie Foto: Arhivă

O tânără din judeţul Iaşi şi-a dat iubitul pe mâna procurorilor după ce nu a luat-o de nevastă. Mădălina Ionela C. (14 ani) le-a spus anchetatorilor că prietenul ei a pus-o să îi aducă dovezi că este virgină, apoi a lăsat-o însărcinată şi a refuzat să o mai ducă în faţa altarului.

O adolescentă din comuna Bârnova s-a plâns procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi că un consătean, care i-a promis că o ia de nevastă, nu s-a ţinut de cuvânt. Mădălina Ionela C. a făcut plângere împotriva lui Gabriel Rusu (24 de ani ) pentru seducţie, viol şi act sexual cu un minor.

Fata le-a povestit procurorilor că în urmă cu un an l-a cunoscut pe tânăr. Acesta i-ar fi promis că o ia de soţie, dar i-a cerut o dovadă că este virgină. Mădălina Ionela C. s-a dus la medic şi i-ar fi adus noului iubit un certificat care atesta că nu ar mai fi întreţinut relaţii sexuale până atunci.

Închisoare pentru un paznic care s-a iubit cu o elevă de liceu

Adolescenta le-a mai spus procurorilor, că Gabriel Rusu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea, iar ulterior ar fi rămas însărcinată. Pentru că iubitul nu se mai ţinea de promisiune, Mădălina Ionela C. a făcut plângere împotriva lui.„Şi-a bătut joc de mine. M-a lăsat însărcinată şi nu mai vrea să mă ia de nevastă", ar fi scris fata în plângere.

Monstrul din Păcureţ, filmat în timp ce făcea sex cu fiica sa

Mădălina Ionela a depus şi certificatul care atesta că anul trecut era virgină. Oamenii legii au demarat o anchetă. „Se fac cercetări de către Secţia I de Poliţie Rurală Bârnova pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor", a declarat Irina Perjoiu, prim- procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite