Scandalurile penale în care au fost implicaţi membri din clanul Stănescu din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii clanului „Stănescu“ par a fi specialişti în evaziune fiscală. Acum trei luni, Ionel Stănescu, un rrom de 20 de ani, a fost reţinut după ce ar fi făcut un prejudiciu statului de 5,2 milioane de lei.

Percheziţii de amploare în şapte localităţi din ţară. 40 de ieşeni din clanul Stănescu, suspectaţi de spălare de bani

35 de membri ai clanului „Stănescu“ au fost ridicaţi în această dimineaţă de mascaţi şi duşi la audieri la sediul DIICOT. Persoanele invinuite sunt suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, suma la care se ridică prejudiciul fiind de peste 6 milioane de lei.

Un alt scandal în care au fost implicaţi membri ai clanului Stănescu a avut loc în luna februarie. Procurorii au descins atunci la mai multe palate ţigăneşti din Ciurea şi Grajduri şi mai mulţi rromi au fost luaţi de mascaţi şi duşi la DNA.

UPDATE Un rrom de 20 de ani din Iaşi a prejudiciat statul cu 5 milioane de lei în doi ani. Judecătorii l-au pus în libertate FOTO

Procurorii l-au reţinut atunci pe Ferdinand Stănescu, patron al SC Alma- Best Business SRL, un tânăr de 20 de ani care ar fi prejudiciat statul cu 5 milioane de lei. Acesta ar fi făcut cheltuieli fictive în contul unor societăţi radiate, astfel că tânărul s-a sustras de la plata obligaţiilor în sumă totală de 5,2 milioane de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite